NŐGYÓGYÁSZATI RÉSZLEG

EGYNAPOS SEBÉSZET

A Nőgyógyászati részleg az épület második emeletén, a műtőblokkal és az ultrahang vizsgáló helységekkel egy szinten található. Az osztályon kezeljük a különböző nőgyógyászati vérzések, gyulladások, anatómiai rendellenességek, jó- és rosszindulatú daganatos betegségek miatt kórházi ellátásra szoruló betegeket.

Itt történik a műtéti kivizsgálás és előkészítés. Az osztályon található betegellátó egységek (kórtermek, WC-k, zuhanyzók, folyosók, nővérpult) a folyamatos felújítási munkálatoknak köszönhetően barátságos, kultúrált környezetet biztosítanak.

A Nőgyógyászati részlegen is lehetőség van egyágyas, komfortos kórtermek igénybevételére térítési díj ellenében. Ezek a szobák külön WC-vel, zuhanyzóval, hűtőszekrénnyel, telefonnal és TV-vel vannak felszerelve.

2009. márciusában osztályunk földszintjén megnyílt az ún. egynapos sebészeti részleg modern műtővel, valamint komfortos egy- ill. kétágyas kórtermekkel.

A részlegen történnek azok a szülészeti és nőgyógyászati beavat­kozások, melyek egynapos bentfekvést igényelnek (pl. hysteroscopia, egészségügyi kaparás, conisatio, vetélések és elhalt terhességek műszeres befejezése stb.). A betegfelvétel 7 órakor történik, a betegek a műtétet követően este 6 órakor távozhatnak az osztályról.